Profilozás

Belső tehetség személyiség profil

Hiába van sportautód, ha nem tudod, hogyan kell azt vezetni. Mint ahogyan sofőrként, úgy az életben is ismerni kell az eszközödet, hogy kihozhasd belőle a legtöbbet.

Jelen esetben rólad, és a Te tehetségedről beszélünk.

A belső tehetség személyiség profilozással megtudhatod, hogyan fejlesztheted magad abba az irányba, amit igazán szeretnél.

Javasolt célcsoport
Pálya módosító, Demotivált munkavállaló, Senior munkavállaló, KözépVezető
Önismereti értékek
Eredmény fókusz, koncepcionális gondolkodás, kezdeményezés, állhatatosság, összpontosítás, eredmény-orientáltság
belso tehetseg szemelyiseg profil

NEM MINDENKI FEJLESZTŐ, DE MINDENKI FEJLESZTHETŐ!

Ha tudatosan figyeled magad, egészen biztosan könnyebben tudsz majd előrelépni. Ehhez arra is szükség van, hogy felmérd, mi a Te belső tehetséged, és milyen lépésekkel lehet még jobb, még sikeresebb a pályád során. Ahhoz, hogy elkezdhessük a fejlesztésedet, és hosszútávon is pozitív változás álljon be, muszáj egy pillanatképet kapni az aktuális állapotodról. Ezt a profilozás folyamatával mérjük meg.

Ismerd meg mi a Te belső tehetséged, ami alapján gondolkozol és meghozod a döntéseidet!

3d-idea-PBDWS6V.png

Tudat alatt kihat minden egyes döntésedre

gyengesegek-bemutatasa

Formálja az észlelésedet a világról és Önmagadról

Három fő gondolkodási stílus számodra jellemző egyedi egyensúlyát és megnyilvánulását ismerheted meg az alábbi hét, profilban részletesen bemutatott területen:

eredmeny-elkepzelese
Az eredmény elképzelése

Mennyire tudod elképzelni az eredményeket, amiért hajlandó vagy nagy erőfeszítéseket tenni? És mennyire tudod ezt láttatni a többiekkel is?

tamogatok-megertese
Támogatók megértése

Vajon átlátod azt, hogy az elképzeléseid mennyire illenek bele mások igényeibe? Meg tudod nyerni őket, és közös célokat tudsz teremteni velük?

elkepzelesek-kommunikalasa
Elképzelések kommunikálása

Képes vagy arra, hogy a logikus érveken felül úgy add elő az ötleteidet, hogy a hallgatóság érzelmileg is megérintve érezze magát? Így azonosulni tudjanak a hallottakkal? 

masok-tamogatasa
Mások támogatása

Mit jelent az igazi támogatás? Felelősségérzet a másik iránt, empátia, mások értékelése és nem megítélése. Szerinted képes vagy rá?

masok-lelkesitese
Mások lelkesítése

Vajon rendelkezel azzal a különleges kisugárzással, amivel inspirálni tudod vezetőként az embereket, hogy képesek legyenek többet és jobbat kihozni magukból?

masok-vezetese
Mások vezetése

Vezetőként hogyan tudsz reagálni a változó körülményekre? Bátran változtatsz a terven, ha úgy hozza az élet? Megfelelően kezeled beosztottaid visszajelzéseit, kételyeit?

onfejlesztes
Önfejlesztés

Miért fontos az Önfejlesztés? Hogyan tudsz másokat fejleszteni, ha önmagad fejlesztésére sem fordítasz elegendő időt? Hogyan mutatsz példát a fejlődésben másoknak, és ez követhető példa?

Eredmény

Sokkal kiegyensúlyozottabban tudsz napról napra előre lépni. Magabiztosabban tudsz mozogni azokon a területeken, amelyek az erősségeid, és folyamatosan tudod fejleszteni a gyengébb pontokat. Az előrelépés lehetősége garantált a profil ismeretében, és a jó szakmai út kiválasztásával.

Ha érdekel a Belső tehetség személyiség profil

Akkor már csak pár lépés szükséges a kitöltéshez
Kattints

A megrendeléséhez:

A Belső tehetség személyiség profil kitöltését a következő űrlapon található megrendelés segítségével tudod megkezdeni. Bővebb információkat és árakat a termékkel és szolgáltatással kapcsolatban a következő oldalon találsz.
Kattints ide!

Profilozás

Ha más személyiség profil is érdekel

A Belső tehetség személyiség profil mellett az Általános személyiség, és a Motivációs személyiség profilt is részleteiben tudjuk vizsgálni egyedileg és Téged vizsgálva! Ha több terület is érdekel, lépj tovább a következő szintre!

robert s hartman

Tudomány

A személyiség profil tudományos háttere

Ha érdekel, milyen mechanizmusok és milyen tudományág van a profil alkotás mögött, honnan ered és kik használják, itt megtalálod.