Profilozás

Általános személyiség profil

A személyiség profil nem egy pillanatképet mutat, hanem hosszú évek berögzült működési metódusát elemzi. Nem csak azt mutatja meg, hogy milyen vagy, és hogyan működsz, hanem azt is megmutatja hogyan tudsz változtatni a működéseden. A változás mindig lehetséges, egyedül az szükséges, hogy ismerd a viselkedésedet és tudjad formálni azt úgy, hogy ismered az erényeidet és a hibáidat. 

Új munkahely, karrier megválasztásakor nem csak szakmai területet, hanem egy teljesen új környeztet is választasz. Éppen ezért jó ha tisztában vagy a saját értékeiddel és pontosan tudod milyen helyzetre hogyan fogsz reagálni.

Javasolt célcsoport
Pályakezdő, Pálya módosító, Demotivált munkavállaló
Önismereti értékek
Viselkedés, Teljesítmény, Erősség, Környezet, Kommunikáció
altalanos-szemelyiseg-profil

Na de miben segít Neked?

onmagad megismerese
megfelelo munkahely
megfelelo szemlelet megismerese

A természetes stílus azt mutatja meg, hogyan viselkedsz, amikor a legtermészetesebben működsz. Ez az alapstílusod, amit akkor alkalmazol, amikor megérzésből és önmagadat adva viselkedsz. Ehhez a stílushoz térsz vissza, amikor stresszhelyzetbe, vagy nyomás alá kerülsz. Ez a viselkedés stílus komfortos a számodra, mert ez csökkenti a stresszt, és a feszültséget benned. Ha hű maradsz ehhez a stílushoz, akkor hatékonyabban tudod a valódi lehetőségeidet maximalizálni.

A felvett stílus megmutatja, hogyan viselkedsz, ha úgy érzed, hogy megfigyelnek vagy ha tudatosul benned a saját viselkedésed. Ez a stílusod kevésbé természetes és magától értetődő, továbbá kevésbé felel meg valódi hajlamaidnak és értékpreferenciáidnak. Ha túl sokáig erőlteted magadra ezt a stílust, akkor stresszessé válhatsz vagy veszíthetsz a hatékonyságodból.

termeszetes felvett stilus osszehasonlitas
Ez egy példa a minta profilból
Kulonbseg-felvett-es-termeszetes
Viselkedés különbség

A profil segítségével megismered a különbséget a felvett és a természetes viselkedésed között. Tudni fogod, hogy melyik működésed az, amellyel sikeres lehetsz és kihozhatod magadból a maximumot.

Betekintes-masok-hogyan-latnak
Hogyan látnak mások

Betekintést nyerhetsz abba, hogyan látnak mások Téged, mi alapján ítélik meg a működésedet. Tudatos viselkedéssel megváltoztathatod mások véleményét Önmagadról. 

Teljesitmeny-novelese
Teljesítmény növelés

 Javaslatokat kapsz arra, hogyan növelheted a teljesítményedet, legyen szó a mostani vagy az új munkahelyedről.

belso-motivacio-megismerese
Belső motiváció

Megtudhatod, hogy mik azok a dolgok, amelyek motiválnak. Ezek hiányára fel tudod hívni a mostani munkahelyeden a figyelmet, vagy új munkahelyed kiválasztásakor szempontok lehetnek majd.

Mik-az-erossegeid
Mik az erősségeid

Bemutatásra kerülnek Számodra egyedi erősségeid, amelyekre támaszkodva növelheted a sikereidet., és segítségükkel jobban kitűnhetsz a többiek közül.

munkahelyi-kornyezet
Munkahelyi környezet

Megmutatjuk, mi az a munkakörnyezet, amelyik a legideálisabb a számodra. A multik világa, vagy a KKV-k nyújtják számodra a legjobb lehetőséget? Egy kiszámítható fejlődési útvonalat kínáló munkahely lehet a Te legjobb helyed, vagy inkább egy innovatív kis csapathoz érdemes jelentkezned?

gyengesegek-bemutatasa
Gyengeségek feltérképezése

Mindenki rendelkezik gyengeségekkel, amelyekre érdemes odafigyelni. Ezeket is bemutatjuk Neked, hogy jobbá tudj válni, tudj fejlődni.

tippek-es-trukkok
Tippek és trükkök

Ahhoz, hogy új munkahelyeden be tudjad bizonyítani rátermettségedet, gyorsan fel kell venned a ritmust, és el kell sajátítanod az új ismereteket. Adunk ötleteket arra, hogyan tudsz a Te egyedi értékeiddel a leghatékonyabban új tudást elsajátítani, és azt bemutatni másoknak.

Kommunikacios-tanacsok
Kommunikációs tanácsok

 Kommunikációs tanácsokat és tippeket is kapsz, amelyek segítségével Te is könnyebben fel tudod majd venni a kapcsolatot másokkal, és kollégáid számára érthető módon el tudod mondani a saját működésedet.

Eredmény

Sokkal kiegyensúlyozottabban tudsz napról napra előre lépni. Magabiztosabban tudsz mozogni azokon a területeken, amelyek az erősségeid, és folyamatosan tudod fejleszteni a gyengébb pontokat. Az előrelépés lehetősége garantált a profil ismeretében, és a jó szakmai út kiválasztásával.

Ha érdekel az Általános személyiség profil

Akkor már csak pár lépés szükséges a kitöltéshez
Kattints

A megrendeléséhez:

Az Általános személyiség profil kitöltését a következő űrlapon található megrendelés segítségével tudod megkezdeni. Bővebb információkat és árakat a termékkel és szolgáltatással kapcsolatban a következő oldalon találsz.
Kattints ide!

Profilozás

Ha más személyiség profil is érdekel

Az Általános személyiség profil mellett a  Motivációs személyiség, és a Belső tehetség személyiség profilt is részleteiben tudjuk vizsgálni egyedileg és Téged vizsgálva! Ha több terület is érdekel, lépj tovább a következő szintre!

robert s hartman

Tudomány

A személyiség profil tudományos háttere

Ha érdekel, milyen mechanizmusok és milyen tudományág van a profil alkotás mögött, honnan ered és kik használják, itt megtalálod.